Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chariots FC Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 40
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Brygoła passt de bal zonder na te denken. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti geeft een hoge lob. Carnevale springt en kopt de bal. Bhagirath probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:1

7e minuut.
Mahale bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi onderschept slim de pass. Doi met een sublieme pass. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Masnaghetti probeert naar een medespeler te passen. Doi probeert naar een medespeler te passen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Chandramouli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mahale rent richting de bal. Viswanathan is nu in balbezit. Balient maakt een afschuwelijke overtreding. Balient is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Brygoła speelt de bal door. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Chandramouli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tikensingh de bal onder controle te krijgen. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chandramouli de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Carnevale schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riddhi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masnaghetti zal de hoekschop nemen. Brygoła krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chandramouli trapt de bal weg van het doel. Viswanathan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rogala de bal onder controle te krijgen. Musunur is nu in balbezit. Musunur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal met de wreef. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła schiet op doel. Bhagirath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:2

31e minuut.
Chandramouli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oguro met de inworp. Owiti rent richting de bal. Owiti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roshni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roshni passt de bal in één keer door. Musunur is nu in balbezit. Musunur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Landgren met een harde bal richting middenveld. Carnevale kopt de bal weg. Narasimha met een sublieme pass. Musunur is nu in balbezit. Musunur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro geeft een lange en hoge pass. Carnevale kopt de bal weg. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bhagirath met een sublieme pass. Musunur rent richting de bal. Musunur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 1:2

44e minuut.
Masnaghetti probeert naar een medespeler te passen. Chandrak speelt de bal door. Mahale met een sublieme pass. Musunur is nu in balbezit. Musunur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chariots FC - Stevens CPR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chariots FC 57%, Stevens CPR 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chariots FC - Stevens CPR 2:2

47e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Brygoła passt de bal in één keer door. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel. Bhagirath probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:3

50e minuut.
Chandramouli geeft de bal voor. Viswanathan is nu in balbezit. Doi is nu in balbezit. Viswanathan verovert de bal door een tackle van achteren. Viswanathan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Riddhi is nu in balbezit. Brygoła rent richting de bal. Riddhi onderschept slim de pass. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Bhagirath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rogala passt de bal zonder na te denken. Doi is nu in balbezit. Doi probeert naar een medespeler te passen. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bhagirath met een harde bal richting middenveld. Viswanathan rent richting de bal. Rogala maakt een afschuwelijke overtreding. Viswanathan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Viswanathan kan niet meer verder spelen. Ganapathy komt het veld opgelopen. Narasimha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musunur maakt een snoekduik en kopt de bal. Marciniszyn kopt de bal weg. Ganapathy rent richting de bal. Ganapathy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marciniszyn trapt de bal weg. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:4

71e minuut.
Masnaghetti geeft een hoge lob. Chandrak kan de bal niet met de borst controleren. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła schiet op doel. Bhagirath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahale probeert naar een medespeler te passen. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oguro rent richting de bal. Oguro geeft de bal voor. Daar is Chandramouli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:5

81e minuut.
Owiti geeft een lange en hoge pass. Brygoła springt en kopt de bal. Daar is Riddhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:6

82e minuut.
Brygoła passt de bal in één keer door. Masnaghetti kan de bal niet met de borst controleren. Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chandramouli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale geeft een lange en hoge pass. Bhagirath bokst de bal weg. Paal! Brygoła is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:7

85e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Narasimha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brygoła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carnevale geeft een hoge lob. Brygoła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:8

90e minuut.
Doi probeert naar een medespeler te passen. Owiti rent richting de bal. Owiti passt de bal zonder na te denken. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chariots FC 74%, Stevens CPR 26%.
Chariots FC - Stevens CPR 2:9