Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jk ROYALSFC
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Trishwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawalha begaat een overtreding. Trishwant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trishwant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Phadnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasudha is nu in balbezit. Vasudha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Chet is nu in balbezit. Vasudha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smirti. Smirti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Parnika rent richting de bal. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Muthanna schiet op doel. Nabi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - ROYALSFC 1:0

29e minuut.
Resham is nu in balbezit. Resham passt de bal in één keer door. Muthanna rent richting de bal. Muthanna draait met de bal, schiet en ... Nabi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - ROYALSFC 2:0

40e minuut.
Vasudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna rent richting de bal. Chet verovert de bal door een tackle van achteren. Vasudha onderschept slim de pass. Vasudha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Parnika geeft een hoge lob. Dua bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta onderschept slim de pass. Srikrishna is nu in balbezit. Srikrishna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - ROYALSFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 48%, ROYALSFC 52%.
jk - ROYALSFC 2:1

52e minuut.
Smirti rent richting de bal. Vasudha onderschept slim de pass. Vasudha passt de bal in één keer door. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 73%, ROYALSFC 27%.
jk - ROYALSFC 2:1