Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real Madrid009 Red Lizards
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Singh rent richting de bal. Choughoy onderschept slim de pass. Jana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jana krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Ponnada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallika. Mallika krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ponnada raakt geblesseerd tijdens het duel. Singh met een snel genomen vrije trap. Daar is Amrit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srila is nu in balbezit. Srila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real Madrid009 - Red Lizards 1:0

12e minuut.
Solkar rent richting de bal. Ponnada verovert de bal door een tackle van achteren. Ponnada passt de bal met de wreef. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana haalt uit met een fantastische trap. Rima bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Choughoy onderschept slim de pass. Daar is Soleye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shamshaard probeert naar een medespeler te passen. Rohit is nu in balbezit. Rohit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ponnada onderschept slim de pass. Vaidheeswarran begaat een overtreding. Ponnada raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponnada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Srila maakt een snoekduik en kopt de bal. Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real Madrid009 - Red Lizards 2:0

30e minuut.
Jana geeft een lange en hoge pass. Solkar probeert de bal aan de voet te houden. Jana rent richting de bal. Srila is nu in balbezit. Srila schiet op doel. Rima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

32e minuut.
Soleye onderschept slim de pass. Udutha heeft problemen om de bal te vangen. Surabhi rent richting de bal. Soleye verovert de bal door een tackle van achteren. Soleye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vaidheeswarran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ponnada met de inworp. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jana passt de bal met de wreef. Ponnada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaidheeswarran. Vaidheeswarran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real Madrid009 47%, Red Lizards 53%.
real Madrid009 - Red Lizards 2:0

47e minuut.
Surabhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udutha is nu in balbezit. Surabhi is nu in balbezit. Udutha verovert de bal door een tackle van achteren. Udutha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Nikhil geeft een hoge lob. Daar is Sony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Srila draait met de bal, schiet en ... Rima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real Madrid009 - Red Lizards 3:0

56e minuut.
Surabhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sibabrata de bal. Srila rent richting de bal. Srila draait met de bal, schiet en ... Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sornam geeft de bal voor. Choughoy is nu in balbezit. Jana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choughoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Choughoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Udutha is nu in balbezit. Udutha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Prasenjit kan de bal niet met de borst controleren. Prasenjit probeert naar een medespeler te passen. Amrit rent richting de bal. Srila onderschept slim de pass. Srila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Udutha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dawar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real Madrid009 51%, Red Lizards 49%.
real Madrid009 - Red Lizards 3:0