Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcelona 123 ROYALSFC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Datta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini begaat een overtreding. Datta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panjwani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Amit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcelona 123 - ROYALSFC 0:1

19e minuut.
Sreedhar onderschept slim de pass. Sreedhar passt de bal in één keer door. Nityasundar heeft problemen om de bal te vangen. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap. Nabi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbarcelona 123 - ROYALSFC 1:1

24e minuut.
Partha passt de bal in één keer door. Sawalha is nu in balbezit. Nilini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nilini krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Panjwani geeft een lange en hoge pass. Amit kopt de bal weg. Klungelig pakt Sridevan de bal. Partha rent richting de bal. Partha draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcelona 123 51%, ROYALSFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcelona 123 - ROYALSFC 1:1

77e minuut.
Ramasubramanian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sreedhar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panjwani. Panjwani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcelona 123 55%, ROYALSFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcbarcelona 123 - ROYALSFC 1:1