Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SHEFFIELD CITY Clever CharsoBees
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Trikha rent richting de bal. Salim onderschept slim de pass. Salim met een sublieme pass. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - Clever CharsoBees 0:1

9e minuut.
Snehal onderschept slim de pass. Trikha bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snehal krijgt een gele kaart. Trikha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trikha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malhotra rent richting de bal. Malhotra schiet op doel. Trikha bokst de bal weg.

11e minuut.
Sumon rent richting de bal. Sumon geeft een hoge lob. Daar is Sahil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandita is nu in balbezit. Vandita geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Subbarayudu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dharma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salim rent richting de bal. Salim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 52%, Clever CharsoBees 48%.
SHEFFIELD CITY - Clever CharsoBees 0:1

51e minuut.
Sumon passt de bal met de wreef. Syam is nu in balbezit. Syam passt de bal zonder na te denken. Malhotra rent richting de bal. Malhotra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Narang onderschept slim de pass. Salim rent richting de bal. Sumon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim rent richting de bal. Salim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Srimal rent richting de bal. Srimal geeft de bal voor. Ghei kopt de bal weg. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang haalt uit met een fantastische trap. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dharma neemt de hoekschop. Yuyutsu maakt een snoekduik en kopt de bal. Manik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Subramani probeert naar een medespeler te passen. Sahil rent richting de bal. Sahil geeft een lange en hoge pass. Narang rent richting de bal. Narang schiet op doel. Manik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 54%, Clever CharsoBees 46%.
SHEFFIELD CITY - Clever CharsoBees 0:1