Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real Madrid009 JKFC
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupte verovert de bal door een tackle van achteren. Gupte geeft een lange en hoge pass. Khadri is nu in balbezit. Khadri schiet op doel. Muniyappa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jana is nu in balbezit. Viplav is nu in balbezit. Viplav met een sublieme pass. Srila rent richting de bal. Srila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ghorpade geeft een lange en hoge pass. Surabhi rent richting de bal. Khadri onderschept slim de pass. Khadri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real Madrid009 - JKFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real Madrid009 46%, JKFC 54%.
real Madrid009 - JKFC 0:1

53e minuut.
Harbir onderschept slim de pass. Harbir passt de bal in één keer door. Gupte heeft problemen om de bal te vangen. Singh is nu in balbezit. Singh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sen kopt de bal weg. Gupte heeft problemen om de bal te vangen. Harbir speelt de bal door. Jana is nu in balbezit. Jana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Thirumalai bokst de bal weg.

72e minuut.
Sornam kopt de bal weg. Viplav controleert de bal met de borst. Suthar begaat een overtreding. Viplav raakt geblesseerd tijdens het duel. Prasenjit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thirumalai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Singh probeert naar een medespeler te passen. Harbir rent richting de bal. Jana rent richting de bal. Jana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real Madrid009 32%, JKFC 68%.
real Madrid009 - JKFC 0:1