Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SHEFFIELD CITY fcbarcelona 123
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.8
redelijk Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Nityasundar rent richting de bal. Trikha rent richting de bal. Sreedhar verovert de bal door een tackle van achteren. Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 0:1

12e minuut.
Nilini probeert naar een medespeler te passen. Sreedhar probeert naar een medespeler te passen. Subbarayudu is nu in balbezit. Nityasundar onderschept slim de pass. Nityasundar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 0:2

17e minuut.
Syam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sridevan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Syam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Syam kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 1:2

19e minuut.
Ghei geeft de bal voor. Koluthungan kan de bal niet met de borst controleren. Buddhadev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koluthungan verovert de bal door een tackle van achteren. Koluthungan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Syam verovert de bal door een tackle van achteren. Nilini is nu in balbezit. Syam verovert de bal door een tackle van achteren. Syam draait met de bal, schiet en ... Venktesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yamura bokst de bal weg.

26e minuut.
Nilini is nu in balbezit. Syam onderschept slim de pass. Syam probeert naar een medespeler te passen. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Jagadeep probeert de bal aan de voet te houden. Nityasundar is nu in balbezit. Gurbux bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar verovert de bal door een tackle van achteren. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap. Manik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Malhotra verovert de bal door een tackle van achteren. Nilini is nu in balbezit. Malhotra onderschept slim de pass. Malhotra draait met de bal, schiet en ... Amit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 40%, fcbarcelona 123 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 2:2

49e minuut.
Ghei geeft de bal voor. Inworp. Pichai met een snelle inworp. Sreedhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreedhar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ramasubramanian probeert naar een medespeler te passen. Sreedhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurbux begaat een overtreding. Gurbux krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gurbux speelt de bal door. Thyagarajan rent richting de bal. Syam begaat een overtreding. Syam krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Syam is nu in balbezit. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amit de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 41%, fcbarcelona 123 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SHEFFIELD CITY - fcbarcelona 123 2:2