Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panthera FC Bayern Munich_9
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Chandramouli passt de bal in één keer door. Harsha bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsha probeert naar een medespeler te passen. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Riddhi heeft problemen om de bal te vangen. Kalpna rent richting de bal. Riddhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riddhi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chandramouli passt de bal zonder na te denken. Venkatasubramanian is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mhambrey zal de hoekschop nemen. Hiranya springt en kopt de bal. Duvvoori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Venkatasubramanian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiranya rent richting de bal. Hiranya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - Bayern Munich_9 0:1

27e minuut.
Dosanjh onderschept slim de pass. Chinnappan bereikt de bal nog maar net als eerste. Riddhi begaat een overtreding. Riddhi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panthera FC 69%, Bayern Munich_9 31%.
Panthera FC - Bayern Munich_9 0:1

52e minuut.
Yatin rent richting de bal. Koneru rent richting de bal. Yatin onderschept slim de pass. Yatin geeft de bal voor. Singhroy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mhambrey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Narasimhan komt het veld opgelopen. Naidoo trapt de bal weg van het doel. Harsha kopt de bal weg. Venkatasubramanian bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatasubramanian haalt uit met een fantastische trap. Mareechi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - Bayern Munich_9 0:2

54e minuut.
Pradhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan geeft de bal voor. Sunny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Subhash is nu in balbezit. Chinnappan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinnappan passt de bal met de wreef. Vishwamitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwamitra probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Duvvoori trapt de bal weg van het doel. Chandramouli kopt de bal weg. Klungelig pakt Pradhan de bal. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya schiet op doel. Duvvoori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
Harsha bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsha geeft een hoge lob. Venkatasubramanian is nu in balbezit. Venkatasubramanian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - Bayern Munich_9 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panthera FC 60%, Bayern Munich_9 40%.
Panthera FC - Bayern Munich_9 0:3