Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 15:59
  • Competitiewedstrijd: 2. Division NFL.01
  • Stadion: jk Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1555
jk real Madrid009
Normal Tactiek 541
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Sarangarajan speelt de bal door. Muthanna kopt de bal weg. Surabhi met een sublieme pass. Vasudha heeft problemen om de bal te vangen. Vasudha draait met de bal, schiet en ... Muniyappa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - real Madrid009 1:0

28e minuut.
Viplav bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael begaat een overtreding. Viplav is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sornam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ravandur rent richting de bal. Srila verovert de bal door een tackle van achteren. Srila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Raphael geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prasenjit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jana rent richting de bal. Jana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Srila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jk - real Madrid009 1:1

44e minuut.
Nikhil passt de bal zonder na te denken. Srila is nu in balbezit. Srila schiet op doel. Sarangarajan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - real Madrid009 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 48%, real Madrid009 52%.
jk - real Madrid009 1:2

49e minuut.
Nikhil heeft problemen om de bal te vangen. Nikhil met een sublieme pass. Dua rent richting de bal. Srila is nu in balbezit. Srila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prasenjit verovert de bal door een tackle van achteren. Prasenjit geeft een hoge lob. Jana is nu in balbezit. Srila is nu in balbezit. Srila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jk - real Madrid009 1:3

76e minuut.
Makam met de inworp. Nikhil rent richting de bal. Mayuri maakt een afschuwelijke overtreding. Mayuri krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Shamshaard geeft een lange en hoge pass. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dua is nu in balbezit. Srila verovert de bal door een tackle van achteren. Srila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jk - real Madrid009 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 42%, real Madrid009 58%.
jk - real Madrid009 1:4