Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazers Underdogs FC FCbayernn
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


36e minuut.
Samit met een sublieme pass. Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski geeft de bal voor. Thomas geeft de bal voor. Nagaraj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siddhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Muniyappa probeert naar een medespeler te passen. Narasimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetnarski krijgt een gele kaart. Brakus kopt de bal weg. Venu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson. Johnson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 30%, FCbayernn 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazers Underdogs FC - FCbayernn 0:0

47e minuut.
Sahgal geeft de bal voor. Cetnarski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satyajit. Satyajit krijgt een gele kaart. Cetnarski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cetnarski kan niet meer verder spelen. Parul komt het veld opgelopen. Venu met een snel genomen vrije trap. Ulhas rent richting de bal. Ulhas schiet op doel. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nagaraj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venkatesann met de inworp. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vaish geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mareechi de bal. Mareechi probeert naar een medespeler te passen. Satyajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyajit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Satyajit probeert naar een medespeler te passen. Narasimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brakus zijn tegenspeler op de grond. Brakus krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Parul passt de bal zonder na te denken. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Samit is nu in balbezit. Samit passt de bal met de wreef. Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mehta rent richting de bal. Samit verovert de bal door een tackle van achteren. Samit speelt de bal door. Ulhas rent richting de bal. Ulhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mandava rent richting de bal. Sivakumaran onderschept slim de pass. Samit speelt de bal door. Ulhas is nu in balbezit. Ulhas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Thomas passt de bal in één keer door. Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulhas passt de bal met de wreef. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava schiet op doel. Siddhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 43%, FCbayernn 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazers Underdogs FC - FCbayernn 0:0