Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKFC Clever CharsoBees
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Salim rent richting de bal. Salim passt de bal zonder na te denken. Gupte bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim is nu in balbezit. Salim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JKFC - Clever CharsoBees 0:1

6e minuut.
Vedavyasa met een harde bal richting middenveld. Salim is nu in balbezit. Salim met een sublieme pass. Narang is nu in balbezit. Narang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gupte rent richting de bal. Salim is nu in balbezit. Salim probeert naar een medespeler te passen. Narang is nu in balbezit. Narang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Thirumalai trapt de bal weg. Ghorpade kopt de bal weg. Sahil rent richting de bal. Khadri is nu in balbezit. Khadri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Suthar geeft een hoge lob. Inworp. Yuyutsu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim haalt uit met een fantastische trap. Thirumalai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKFC 55%, Clever CharsoBees 45%.
JKFC - Clever CharsoBees 0:1

46e minuut.
Ghorpade verovert de bal door een tackle van achteren. Salim onderschept slim de pass. Salim met een sublieme pass. Narang is nu in balbezit. Narang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Srimal geeft de bal voor. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbir is nu in balbezit. Narang onderschept slim de pass. Narang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JKFC - Clever CharsoBees 0:2

71e minuut.
Snehal is nu in balbezit. Snehal geeft een lange en hoge pass. Daar is Sen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narang rent richting de bal. Narang haalt uit met een fantastische trap. Thirumalai bokst de bal weg. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JKFC - Clever CharsoBees 0:3

76e minuut.
Sen is nu in balbezit. Gupte is nu in balbezit. Salim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Salim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKFC 54%, Clever CharsoBees 46%.
JKFC - Clever CharsoBees 0:3