Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazers Underdogs FC SHEFFIELD CITY
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Parul rent richting de bal. Parul geeft een lange en hoge pass. Ghei kopt de bal weg. Mandava kan de bal niet met de borst controleren. Mandava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Venu kopt de bal weg. Chethan probeert de bal aan de voet te houden. Ulhas is nu in balbezit. Ulhas schiet op doel. Manik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Manik speelt de bal door. Vandita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaysukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malhotra rent richting de bal. Malhotra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vimal met een harde bal richting middenveld. Daar is Samit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurbux speelt de bal door. Malhotra rent richting de bal. Malhotra schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Mandava verovert de bal door een tackle van achteren. Mandava geeft een lange en hoge pass. Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulhas haalt uit met een fantastische trap. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulhas speelt de bal door. Daar is Mandava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chethan rent richting de bal. Ulhas rent richting de bal. Ulhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trikha kopt de bal weg. Venu bereikt de bal nog maar net als eerste. Syam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syam krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Ulhas is nu in balbezit. Ulhas passt de bal met de wreef. Mandava rent richting de bal. Mandava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - SHEFFIELD CITY 1:0

39e minuut.
Parul rent richting de bal. Syam onderschept slim de pass. Syam passt de bal met de wreef. Malhotra rent richting de bal. Malhotra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Koluthungan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parul de bal. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 52%, SHEFFIELD CITY 48%.
Lazers Underdogs FC - SHEFFIELD CITY 1:0

52e minuut.
Venkatesann rent richting de bal. Venkatesann geeft de bal voor. Ulhas controleert de bal met de borst. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava schiet op doel. Manik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Trikha rent richting de bal. Samit verovert de bal door een tackle van achteren. Samit met een sublieme pass. Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - SHEFFIELD CITY 2:0

62e minuut.
Daar is Trikha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas speelt de bal door. Mandava is nu in balbezit. Mandava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Venkatesann met een sublieme pass. Samit probeert naar een medespeler te passen. Ulhas rent richting de bal. Mandava heeft problemen om de bal te vangen. Mandava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulhas passt de bal zonder na te denken. Chethan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava rent richting de bal. Mandava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ghei is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas speelt de bal door. Ulhas is nu in balbezit. Ulhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 40%, SHEFFIELD CITY 60%.
Lazers Underdogs FC - SHEFFIELD CITY 2:0