Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKFC Bayern Munich_9
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Chandramouli kopt de bal weg. Harbir is nu in balbezit. Harsha maakt een afschuwelijke overtreding. Harsha krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Venkatasubramanian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sen is nu in balbezit. Venkatasubramanian begaat een overtreding. Venkatasubramanian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKFC 47%, Bayern Munich_9 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKFC - Bayern Munich_9 0:0

47e minuut.
Suthar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gupte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupte geeft een lange en hoge pass. Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koneru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parnita met de inworp. Ghorpade is nu in balbezit. Ghorpade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JKFC - Bayern Munich_9 1:0

72e minuut.
Suryadevara is nu in balbezit. Suryadevara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chinnappan met de inworp. Chandramouli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gupte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya rent richting de bal. Suthar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya verovert de bal door een tackle van achteren. Hiranya geeft de bal voor. Thirumalai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Chandramouli is nu in balbezit. Chandramouli geeft de bal voor. Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya onderschept slim de pass. Hiranya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Kumarsingh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harbir heeft problemen om de bal te vangen. Venkatasubramanian bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatasubramanian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKFC 58%, Bayern Munich_9 42%.
JKFC - Bayern Munich_9 1:0