Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazers Underdogs FC Anandapuram FC
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft een lange en hoge pass. Daar is Sharma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Anandapuram FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 30%, Anandapuram FC 70%.
Lazers Underdogs FC - Anandapuram FC 1:0

55e minuut.
Samit speelt de bal door. Mandava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abranches. Mandava raakt geblesseerd tijdens het duel. Venu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Shukla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemachandra rent richting de bal. Hemachandra schiet op doel. Sahgal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mageshkumar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Brakus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roshni rent richting de bal. Roshni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sahgal met een sublieme pass. Samit bereikt de bal nog maar net als eerste. Samit geeft een hoge lob. Ulhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Anandapuram FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 46%, Anandapuram FC 54%.
Lazers Underdogs FC - Anandapuram FC 2:0