Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titans 11 COUNTER
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Anupam rent richting de bal. Anupam speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ramprakesh de bal onder controle te krijgen. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Soogoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Soogoor passt de bal met de wreef. Ramkumar rent richting de bal. Raghuram rent richting de bal. Raghuram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Anupam speelt de bal door. Sashekala is nu in balbezit. Mahapatra is nu in balbezit. Gundugollu is nu in balbezit. Gundugollu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahapatra heeft problemen om de bal te vangen. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap. Nageswar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anupam geeft de bal voor. Punnoose bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahapatra onderschept slim de pass. Gundugollu rent richting de bal. Gundugollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - COUNTER 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 39%, COUNTER 61%.
Titans 11 - COUNTER 1:0

47e minuut.
Punnoose probeert naar een medespeler te passen. Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghnad begaat een overtreding. Meghnad krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Meghnad onderschept slim de pass. Sathianarayan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meghnad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Punnoose zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ritula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titans 11 - COUNTER 1:1

82e minuut.
Ramprakesh verovert de bal door een tackle van achteren. Ramprakesh geeft een hoge lob. Soogoor is nu in balbezit. Soogoor schiet op doel. Ritula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - COUNTER 1:2

89e minuut.
Soogoor probeert naar een medespeler te passen. Chidambar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chidambar speelt de bal door. Ramkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramkumar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 38%, COUNTER 62%.
Titans 11 - COUNTER 1:2