Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N7R FC HighRangerZzz
433 Tactiek 424
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Smita met een sublieme pass. Trisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupesh is nu in balbezit. Trisanu onderschept slim de pass. Trisanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul passt de bal zonder na te denken. Bhupen is nu in balbezit. Ratnakar is nu in balbezit. Ratnakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Thyagarajan is nu in balbezit. Priyanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyagarajan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priyanka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Bhupen is nu in balbezit. Bhupen passt de bal zonder na te denken. Trisanu rent richting de bal. Trisanu haalt uit met een fantastische trap. Rupesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Dhiri probeert naar een medespeler te passen. Bhupen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mukul de bal onder controle te krijgen. Trisanu is nu in balbezit. Trisanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Thyagarajan is nu in balbezit. Kosanam onderschept slim de pass. Kosanam geeft een hoge lob. Ratnakar krijgt zijn hoofd ertegen. Dhiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mandyam speelt de bal door. Pendyala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidyadhar onderschept slim de pass. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rukmini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 38%, HighRangerZzz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N7R FC - HighRangerZzz 0:0

49e minuut.
Smita heeft problemen om de bal te vangen. Rukmini rent richting de bal. Rukmini geeft een hoge lob. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rukmini rent richting de bal. Neerja bereikt de bal nog maar net als eerste. Neerja met een sublieme pass. Vidyadhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mukul is nu in balbezit. Mukul probeert naar een medespeler te passen. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. Kumur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Priyanka probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sudeva met een snelle inworp. Thyagarajan rent richting de bal. Thyagarajan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nageshwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vidyadhar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - HighRangerZzz 0:1

69e minuut.
Thyagarajan probeert naar een medespeler te passen. Mandyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandyam geeft de bal voor. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kumur passt de bal zonder na te denken. Ratnakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnakar speelt de bal door. Trisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trisanu rent richting de bal. Trisanu passt de bal in één keer door. Rupesh rent richting de bal. Ratnakar onderschept slim de pass. Ratnakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N7R FC - HighRangerZzz 1:1

83e minuut.
Priyanka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thyagarajan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rukmini is nu in balbezit. Rukmini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mukul met een sublieme pass. Rukmini is nu in balbezit. Smita rent richting de bal. Rukmini onderschept slim de pass. Rukmini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 54%, HighRangerZzz 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N7R FC - HighRangerZzz 1:1