Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lads COUNTER
Sweep Tactiek 343
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Klungelig pakt Mandar de bal. Sashekala verovert de bal door een tackle van achteren. Sashekala probeert naar een medespeler te passen. Subrahmanyam is nu in balbezit. Subrahmanyam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mandar verovert de bal door een tackle van achteren. Sandipan is nu in balbezit. Mandar onderschept slim de pass. Subrahmanyam is nu in balbezit. Subrahmanyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lads - COUNTER 1:0

13e minuut.
Sandipan passt de bal zonder na te denken. Soogoor is nu in balbezit. Soogoor probeert naar een medespeler te passen. Ramkumar rent richting de bal. Ramkumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Punnoose speelt de bal door. Raghuram is nu in balbezit. Raghuram passt de bal zonder na te denken. Ramkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramkumar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lads 57%, COUNTER 43%.
lads - COUNTER 1:0

51e minuut.
Soogoor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

52e minuut.
Suchitra passt de bal zonder na te denken. Ramprakesh heeft problemen om de bal te vangen. Ramprakesh geeft een hoge lob. Ramkumar is nu in balbezit. Ramkumar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Privrata rent richting de bal. Privrata geeft een lange en hoge pass. Sashekala met een sublieme pass. Ramkumar is nu in balbezit. Ramkumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lads - COUNTER 1:1

87e minuut.
Chidambar passt de bal zonder na te denken. Ramkumar is nu in balbezit. Punnoose met een sublieme pass. Raghuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghuram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lads - COUNTER 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lads 75%, COUNTER 25%.
lads - COUNTER 1:2