Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piyush FC Titans 11
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Anantram rent richting de bal. Gundugollu verovert de bal door een tackle van achteren. Gundugollu passt de bal in één keer door. Mahapatra is nu in balbezit. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Amal speelt de bal door. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Constantine de bal onder controle te krijgen. Ritula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Titans 11 1:0

14e minuut.
Constantine kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sanyukta de bal onder controle te krijgen. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Titans 11 2:0

20e minuut.
Shrinivas is nu in balbezit. Anantram rent richting de bal. Anantram geeft een hoge lob. Sudarsan rent richting de bal. Sudarsan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vraman probeert de bal met de borst te controleren. Timin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathianarayan is nu in balbezit. Timin verovert de bal door een tackle van achteren. Timin draait met de bal, schiet en ... Ritula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ramnarine rent richting de bal. Mahapatra verovert de bal door een tackle van achteren. Gundugollu rent richting de bal. Mahapatra rent richting de bal. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 38%, Titans 11 62%.
Piyush FC - Titans 11 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 42%, Titans 11 58%.
Piyush FC - Titans 11 2:0