Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paang FC SN FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Kola geeft de bal voor. Shafiqul kopt de bal weg. Narasimban is nu in balbezit. Nilofer is nu in balbezit. Nilofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - SN FC 0:1

7e minuut.
Diggavi passt de bal zonder na te denken. Arihant bereikt de bal nog maar net als eerste. Arihant speelt de bal door. Nilofer is nu in balbezit. Nilofer haalt uit met een fantastische trap. Sadashiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sanjukta heeft problemen om de bal te vangen. Vikul geeft de bal voor. Subramanyan kopt de bal weg. Daar is Nilofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilofer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nilu verovert de bal door een tackle van achteren. Vikul verovert de bal door een tackle van achteren. Vikul speelt de bal door. Nilofer rent richting de bal. Nilofer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Banker is nu in balbezit. Rantidev is nu in balbezit. Banker rent richting de bal. Rantidev rent richting de bal. Rantidev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Aravindbabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subramanyan is nu in balbezit. Aravindbabu verovert de bal door een tackle van achteren. Nilofer is nu in balbezit. Nilofer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Banker rent richting de bal. Arihant onderschept slim de pass. Arihant geeft een lange en hoge pass. Aravindbabu heeft problemen om de bal te vangen. Aravindbabu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - SN FC 0:2

43e minuut.
Subramanyan rent richting de bal. Aravindbabu begaat een overtreding. Subramanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subramanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantidev rent richting de bal. Rantidev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 62%, SN FC 38%.
Paang FC - SN FC 0:2

48e minuut.
Mecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecca geeft een hoge lob. Subramanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aravindbabu rent richting de bal. Aravindbabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - SN FC 0:3

76e minuut.
Shamshaard met de inworp. Narasimban is nu in balbezit. Narasimban probeert naar een medespeler te passen. Aravindbabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aravindbabu haalt uit met een fantastische trap. Sadashiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Nimbalkar rent richting de bal. Nimbalkar geeft een lange en hoge pass. Daar is Kola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramamuthe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramamuthe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 46%, SN FC 54%.
Paang FC - SN FC 0:3