Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HighRangerZzz citizens
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Mukul heeft problemen om de bal te vangen. Mukul probeert naar een medespeler te passen. Vidyadhar rent richting de bal. Daar is Vidyadhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vidyadhar onderschept slim de pass. Vidyadhar speelt de bal door. Rukmini is nu in balbezit. Rukmini schiet op doel. Yamura probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mandyam zal de hoekschop nemen. Pushkala heeft problemen om de bal te vangen. Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - citizens 1:0

20e minuut.
Sitipala speelt de bal door. Narmada heeft problemen om de bal te vangen. Narmada geeft de bal voor. Purushothaman is nu in balbezit. Purushothaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HighRangerZzz - citizens 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 37%, citizens 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HighRangerZzz - citizens 1:1

51e minuut.
Sitipala met een sublieme pass. Mukul geeft de bal voor. Mandyam speelt de bal door. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rukmini is nu in balbezit. Pushkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkala speelt de bal door. Punati bereikt de bal nog maar net als eerste. Punati schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sudeva bereikt de bal nog maar net als eerste. Purushothaman verovert de bal door een tackle van achteren. Mukul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mukul krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Mandyam de bal. Mandyam passt de bal in één keer door. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ... Markendaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - citizens 2:1

68e minuut.
Klungelig pakt Neerja de bal. Neerja met een sublieme pass. Rukmini is nu in balbezit. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sitipala bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghavanpillai geeft een hoge lob. Yudhajit kan de bal niet met de borst controleren. Thyagarajan is nu in balbezit. Thyagarajan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Thyagaraju onderschept slim de pass. Thyagaraju geeft een hoge lob. Narmada heeft problemen om de bal te vangen. Punati rent richting de bal. Punati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HighRangerZzz - citizens 2:2

80e minuut.
Sudeva met een sublieme pass. Purushothaman rent richting de bal. Purushothaman met een sublieme pass. Punati rent richting de bal. Punati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 47%, citizens 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HighRangerZzz - citizens 2:2