Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N7R FC Hapur Football Clyb
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hyder is nu in balbezit. Smita rent richting de bal. Hyder verovert de bal door een tackle van achteren. Rudraraju heeft problemen om de bal te vangen. Rudraraju schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Priyanka passt de bal met de wreef. Kosanam bereikt de bal nog maar net als eerste. Medapati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medapati krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bhupen passt de bal met de wreef. Ratnakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnakar passt de bal in één keer door. Trisanu controleert de bal met de borst. Trisanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Subram is nu in balbezit. Subram passt de bal zonder na te denken. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma haalt uit met een fantastische trap. Pendyala probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gutala is nu in balbezit. Gutala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dhrtiman de bal. Ratnakar rent richting de bal. Ratnakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - Hapur Football Clyb 1:0

37e minuut.
Rudraraju kopt de bal weg. Thamma heeft problemen om de bal te vangen. Pendyala rent richting de bal. Thamma onderschept slim de pass. Thamma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 50%, Hapur Football Clyb 50%.
N7R FC - Hapur Football Clyb 1:0

47e minuut.
Bhupen is nu in balbezit. Bhupen geeft de bal voor. Trisanu probeert de bal aan de voet te houden. Smita bereikt de bal nog maar net als eerste. Smita met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratnakar rent richting de bal. Ratnakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - Hapur Football Clyb 2:0

69e minuut.
Manandhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manandhar geeft een hoge lob. Dhrtiman kopt de bal weg. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma haalt uit met een fantastische trap. Nageshwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kumur geeft een lange en hoge pass. Hyder heeft problemen om de bal te vangen. Bhupen met een sublieme pass. Trisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bhupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhupen probeert naar een medespeler te passen. Ratnakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnakar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Purandhri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyder rent richting de bal. Hyder passt de bal in één keer door. Rudraraju is nu in balbezit. Rudraraju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - Hapur Football Clyb 2:1

81e minuut.
Pendyala geeft een hoge lob. Ratnakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratnakar passt de bal in één keer door. Bhupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhupen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 45%, Hapur Football Clyb 55%.
N7R FC - Hapur Football Clyb 2:1