Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titans 11 lads
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Satyendra de bal onder controle te krijgen. Tej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tej passt de bal zonder na te denken. Mandar rent richting de bal. Mandar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Ritula met een harde bal richting middenveld. Anupam kopt de bal weg. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu draait met de bal, schiet en ... Cansai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - lads 1:0

17e minuut.
Gundugollu onderschept slim de pass. Mahapatra rent richting de bal. Subrahmanyam rent richting de bal. Mahapatra rent richting de bal. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Thirumalaiswamy kopt de bal weg. Satyendra speelt de bal door. Sathianarayan probeert de bal aan de voet te houden. Mandar rent richting de bal. Mandar haalt uit met een fantastische trap. Ritula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mandar rent richting de bal. Mandar draait met de bal, schiet en ... Ritula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titans 11 - lads 1:1

22e minuut.
Privrata geeft een hoge lob. Sanyukta kopt de bal weg. Subrahmanyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tej rent richting de bal. Tej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tikku speelt de bal door. Mahapatra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Privrata. Privrata krijgt een gele kaart. Mahapatra raakt geblesseerd tijdens het duel. Satyendra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anupam is nu in balbezit. Anupam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gundugollu draait met de bal, schiet en ... Anupam rent richting de bal. Kedar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anupam raakt geblesseerd tijdens het duel. Anupam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cansai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - lads 2:1

31e minuut.
Anupam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Privrata de bal onder controle te krijgen. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu haalt uit met een fantastische trap. Cansai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - lads 3:1

33e minuut.
Amish passt de bal in één keer door. Mahapatra is nu in balbezit. Subrahmanyam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subrahmanyam krijgt een gele kaart. Mahapatra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sathianarayan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suchitra rent richting de bal. Mahapatra verovert de bal door een tackle van achteren. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 43%, lads 57%.
Titans 11 - lads 3:1

55e minuut.
Amish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu verovert de bal door een tackle van achteren. Gundugollu passt de bal in één keer door. Mahapatra rent richting de bal. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - lads 4:1

65e minuut.
Constantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandar rent richting de bal. Constantine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Privrata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tikku passt de bal met de wreef. Gundugollu rent richting de bal. Gundugollu speelt de bal door. Mahapatra is nu in balbezit. Mahapatra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - lads 5:1

85e minuut.
Satyendra rent richting de bal. Subrahmanyam is nu in balbezit. Subrahmanyam passt de bal in één keer door. Mandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 45%, lads 55%.
Titans 11 - lads 5:1