Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COUNTER Piyush FC
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chidambar met de inworp. Ramnarine rent richting de bal. Ramkumar verovert de bal door een tackle van achteren. Ramkumar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sandipan geeft een lange en hoge pass. Daar is Punnoose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punnoose speelt de bal door. Ramkumar is nu in balbezit. Ramkumar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COUNTER - Piyush FC 1:0

26e minuut.
Chandra is nu in balbezit. Punnoose onderschept slim de pass. Punnoose met een sublieme pass. Ramkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramkumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron geeft een hoge lob. Amal met een sublieme pass. Klungelig pakt Sudarsan de bal. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nageswar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ramprakesh de bal onder controle te krijgen. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sashekala verovert de bal door een tackle van achteren. Sashekala speelt de bal door. Sandipan probeert de bal aan de voet te houden. Sudarsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ramkumar geeft een hoge lob. Raghuram rent richting de bal. Raghuram passt de bal zonder na te denken. Sudarsan rent richting de bal. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chandra geeft een lange en hoge pass. Amal probeert de bal aan de voet te houden. Amal speelt de bal door. Sudarsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarsan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COUNTER - Piyush FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COUNTER 53%, Piyush FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COUNTER - Piyush FC 1:1

78e minuut.
Sandipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandipan geeft een lange en hoge pass. Tungesh is nu in balbezit. Chidambar is nu in balbezit. Chidambar geeft de bal voor. Sarwate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Virendra geeft een hoge lob. Sandipan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramnarine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramnarine geeft een lange en hoge pass. Meghnad kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sandipan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramnarine is nu in balbezit. Sandipan onderschept slim de pass. Punnoose bereikt de bal nog maar net als eerste. Punnoose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COUNTER - Piyush FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COUNTER 43%, Piyush FC 57%.
COUNTER - Piyush FC 2:1