Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SN FC Kerala Blaster Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Shamshaard onderschept slim de pass. Shamshaard geeft een hoge lob. Tirumalai probeert de bal aan de voet te houden. Jagadeep rent richting de bal. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Purumitra onderschept slim de pass. Purumitra speelt de bal door. Inworp. Jamaal met een snelle inworp. Jaspitsingh geeft de bal voor. Harshal bokst de bal weg. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagadeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SN FC - Kerala Blaster Football Club 0:1

24e minuut.
Mecca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manikkalingam met de inworp. Rajiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajiv draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikul rent richting de bal. Vikul passt de bal zonder na te denken. Rajiv rent richting de bal. Rajiv draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jamaal onderschept slim de pass. Jamaal speelt de bal door. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagadeep draait met de bal, schiet en ... Harshal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tapan speelt de bal door. Jagadeep rent richting de bal. Mecca rent richting de bal. Jagadeep onderschept slim de pass. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Narasimban is nu in balbezit. Tirumalai verovert de bal door een tackle van achteren. Tirumalai passt de bal in één keer door. Rajiv kan de bal niet met de borst controleren. Rajiv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Manikkalingam is nu in balbezit. Manikkalingam geeft de bal voor. Nimbalkar probeert de bal aan de voet te houden. Jagadeep rent richting de bal. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap. Harshal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tapan is nu in balbezit. Tapan passt de bal in één keer door. Jaspitsingh met een sublieme pass. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagadeep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vikul passt de bal in één keer door. Nilofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilofer met een sublieme pass. Aravindbabu is nu in balbezit. Aravindbabu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SN FC 60%, Kerala Blaster Football Club 40%.
SN FC - Kerala Blaster Football Club 0:1

52e minuut.
Aravindbabu kopt de bal weg. Tirumalai probeert de bal aan de voet te houden. Sankaran rent richting de bal. Aravindbabu verovert de bal door een tackle van achteren. Aravindbabu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Narasimban rent richting de bal. Jagadeep onderschept slim de pass. Mecca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagadeep is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajiv komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Aravindbabu rent richting de bal. Bhadrak rent richting de bal. Aravindbabu verovert de bal door een tackle van achteren. Aravindbabu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tirumalai speelt de bal door. Rajiv rent richting de bal. Rajiv passt de bal in één keer door. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap. Harshal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Shamshaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilofer is nu in balbezit. Nilofer passt de bal met de wreef. Aravindbabu is nu in balbezit. Aravindbabu schiet op doel. Sashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SN FC - Kerala Blaster Football Club 1:1

79e minuut.
Jaspitsingh is nu in balbezit. Arihant verovert de bal door een tackle van achteren. Tapan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arihant moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arihant kan niet meer verder spelen. Venkatesh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SN FC 53%, Kerala Blaster Football Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SN FC - Kerala Blaster Football Club 1:1