Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazing Blues Paang FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Vinay passt de bal zonder na te denken. Meka rent richting de bal. Pankajakshan is nu in balbezit. Vinay verovert de bal door een tackle van achteren. Vinay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Paang FC 1:0

22e minuut.
Subbarayudu passt de bal zonder na te denken. Banker is nu in balbezit. Banker met een sublieme pass. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Rantidev probeert de bal aan de voet te houden. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Subramanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vinay is nu in balbezit. Vinay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yudhisthir passt de bal in één keer door. Chaudhry geeft een hoge lob. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev draait met de bal, schiet en ... Mooljee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blazing Blues - Paang FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 62%, Paang FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blazing Blues - Paang FC 1:1

49e minuut.
Chaudhry onderschept slim de pass. Meka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaudhry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diggavi met een snel genomen vrije trap. Sheil heeft problemen om de bal te vangen. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Paang FC 1:2

52e minuut.
Doeltrap. Chaudhry trapt de bal weg. Diggavi geeft de bal voor. Rantidev rent richting de bal. Rantidev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nalini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vibha komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Yudhisthir rent richting de bal. Nilu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yudhisthir. Yudhisthir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 53%, Paang FC 47%.
Blazing Blues - Paang FC 1:2