Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapur Football Clyb HighRangerZzz
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Mandyam geeft een lange en hoge pass. Mukul probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidyadhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rukmini is nu in balbezit. Rukmini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Tamhane de bal. Dhrtiman rent richting de bal. Dhrtiman passt de bal met de wreef. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rupesh de bal. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Dhiri trapt de bal weg van het doel. Majoo kopt de bal weg. Thamma rent richting de bal. Thamma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapur Football Clyb - HighRangerZzz 1:0

28e minuut.
Dhrtiman met een sublieme pass. Thamma rent richting de bal. Rupesh rent richting de bal. Thamma verovert de bal door een tackle van achteren. Thamma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Subram met een sublieme pass. Rudraraju bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudraraju passt de bal zonder na te denken. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapur Football Clyb 60%, HighRangerZzz 40%.
Hapur Football Clyb - HighRangerZzz 1:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vijayarangan met een harde bal richting middenveld. Daar is Manandhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raghavanpillai rent richting de bal. Raghavanpillai met een sublieme pass. Vijayarangan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Thyagarajan passt de bal in één keer door. Dhrtiman rent richting de bal. Dhrtiman met een sublieme pass. Thamma heeft problemen om de bal te vangen. Thamma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapur Football Clyb - HighRangerZzz 2:0

56e minuut.
Subram passt de bal in één keer door. Rukmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukmini passt de bal in één keer door. Vidyadhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ... Vijayarangan bokst de bal weg.

61e minuut.
Rukmini rent richting de bal. Rukmini passt de bal in één keer door. Vidyadhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maitryi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Majoo heeft problemen om de bal te vangen. Rukmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoo is nu in balbezit. Rukmini verovert de bal door een tackle van achteren. Rukmini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maitryi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thyagarajan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rukmini is nu in balbezit. Rukmini haalt uit met een fantastische trap. Vijayarangan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapur Football Clyb 56%, HighRangerZzz 44%.
Hapur Football Clyb - HighRangerZzz 2:0