Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazing Blues Fed Ayn Napoli
Normal Tactiek 433V
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Kanclerz speelt de bal door. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński met een sublieme pass. Relicki rent richting de bal. Relicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 0:1

8e minuut.
Dzban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dhawan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinay rent richting de bal. Vinay haalt uit met een fantastische trap. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:1

9e minuut.
Parthak passt de bal zonder na te denken. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayudu rent richting de bal. Grignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Grignoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Dzban de bal. Meka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parthak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varki kopt de bal weg. Grignoli is nu in balbezit. Grignoli draait met de bal, schiet en ... Mooljee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:2

18e minuut.
Grignoli rent richting de bal. Grignoli passt de bal in één keer door. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński rent richting de bal. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:3

21e minuut.
Grignoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Relicki de bal. Koryciński is nu in balbezit. Relicki is nu in balbezit. Relicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:4

26e minuut.
López geeft de bal voor. Relicki rent richting de bal. Relicki speelt de bal door. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:5

28e minuut.
Katel speelt de bal door. Relicki is nu in balbezit. Vinay begaat een overtreding. Vinay krijgt een gele kaart. Relicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Parthak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Subbarayudu de bal. Grignoli is nu in balbezit. Grignoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavard onderschept slim de pass. Katel speelt de bal door. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli speelt de bal door. Venkatasubramanian rent richting de bal. Koryciński onderschept slim de pass. Koryciński draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhawan met een snelle inworp. Vinay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Venkatasubramanian trapt de bal weg. Vishal kopt de bal weg. Klungelig pakt Relicki de bal. Relicki haalt uit met een fantastische trap. Venkatasubramanian probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanclerz neemt de hoekschop. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki draait met de bal, schiet en ... Mooljee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanclerz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Katel rent richting de bal. Katel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Katel speelt de bal door. Relicki probeert de bal met de borst te controleren. Relicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 65%, Fed Ayn Napoli 35%.
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:5

46e minuut.
Parthak rent richting de bal. Varki verovert de bal door een tackle van achteren. Varki met een sublieme pass. Relicki is nu in balbezit. Relicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:6

47e minuut.
Meka passt de bal in één keer door. Relicki probeert de bal aan de voet te houden. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki verovert de bal door een tackle van achteren. Relicki draait met de bal, schiet en ... Mooljee bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Sheil kopt de bal weg. Relicki probeert de bal met de borst te controleren. Varki rent richting de bal. Relicki onderschept slim de pass. Relicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mooljee met een harde bal richting middenveld. Sheil bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński verovert de bal door een tackle van achteren. Koryciński geeft een lange en hoge pass. Mooljee bokst de bal weg. Relicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Katel passt de bal met de wreef. Vishal is nu in balbezit. Grignoli onderschept slim de pass. Relicki is nu in balbezit. Relicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:7

67e minuut.
Parthak passt de bal zonder na te denken. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński met een sublieme pass. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Koryciński is nu in balbezit. Relicki rent richting de bal. Daar is Grignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relicki rent richting de bal. Relicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:8

85e minuut.
Daar is Varki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński passt de bal in één keer door. Relicki is nu in balbezit. Relicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mooljee trapt de bal weg. Inworp. Katel met een snelle inworp. Parthak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthak draait met de bal, schiet en ... Mooljee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Katel geeft een lange en hoge pass. Nayar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koryciński rent richting de bal. Koryciński schiet op doel. Mooljee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 78%, Fed Ayn Napoli 22%.
Blazing Blues - Fed Ayn Napoli 1:9