Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SN FC Titans 11
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Narasimban bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu verovert de bal door een tackle van achteren. Gundugollu passt de bal in één keer door. Mahapatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahapatra draait met de bal, schiet en ... Harshal bokst de bal weg.

5e minuut.
Mecca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anupam met een snelle inworp. Gundugollu rent richting de bal. Gundugollu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ramamuthe kopt de bal weg. Klungelig pakt Aravindbabu de bal. Tikku maakt een afschuwelijke overtreding. Tikku krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vikul onderschept slim de pass. Vikul passt de bal met de wreef. Mecca geeft een hoge lob. Mahapatra is nu in balbezit. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shamshaard met een sublieme pass. Narasimban rent richting de bal. Narasimban passt de bal zonder na te denken. Aravindbabu is nu in balbezit. Aravindbabu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nilofer kan de bal niet met de borst controleren. Constantine is nu in balbezit. Constantine passt de bal met de wreef. Aravindbabu is nu in balbezit. Aravindbabu schiet op doel. Ritula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SN FC - Titans 11 1:0

40e minuut.
Mahapatra rent richting de bal. Gundugollu rent richting de bal. Mahapatra rent richting de bal. Gundugollu rent richting de bal. Gundugollu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SN FC - Titans 11 1:1

42e minuut.
Nilofer heeft problemen om de bal te vangen. Sathianarayan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nilofer. Nilofer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SN FC 58%, Titans 11 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SN FC - Titans 11 1:1

46e minuut.
Nilofer met een sublieme pass. Shrinivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Purumitra zijn tegenspeler op de grond. Purumitra krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sathianarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilofer verovert de bal door een tackle van achteren. Nilofer met een sublieme pass. Aravindbabu heeft problemen om de bal te vangen. Aravindbabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SN FC - Titans 11 2:1

52e minuut.
Narasimban geeft een lange en hoge pass. Aravindbabu kopt de bal weg. Daar is Nilofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aravindbabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aravindbabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SN FC - Titans 11 3:1

55e minuut.
Tikku probeert de bal aan de voet te houden. Nilofer rent richting de bal. Nilofer passt de bal met de wreef. Aravindbabu rent richting de bal. Aravindbabu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Nimbalkar heeft problemen om de bal te vangen. Nimbalkar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shrinivas met een snelle inworp. Gundugollu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viswanathan geeft de bal voor. Narasimban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathianarayan onderschept slim de pass. Sathianarayan geeft de bal voor. Anupam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SN FC 50%, Titans 11 50%.
SN FC - Titans 11 3:1