Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lads citizens
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Thirumalaiswamy passt de bal in één keer door. Mandar heeft problemen om de bal te vangen. Mandar passt de bal in één keer door. Tej rent richting de bal. Tej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Purushothaman onderschept slim de pass. Purushothaman passt de bal met de wreef. Punati is nu in balbezit. Punati haalt uit met een fantastische trap. Kedar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pushkala rent richting de bal. Subrahmanyam verovert de bal door een tackle van achteren. Subrahmanyam speelt de bal door. Tej is nu in balbezit. Tej haalt uit met een fantastische trap. Markendaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Markendaya niet meer kan verder spelen. Bindusar komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Narmada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaninadh rent richting de bal. Purushothaman maakt een afschuwelijke overtreding. Purushothaman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tej is nu in balbezit. Tej probeert naar een medespeler te passen. Mandar rent richting de bal. Mandar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lads - citizens 1:0

33e minuut.
Amish bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrahmanyam rent richting de bal. Purushothaman onderschept slim de pass. Purushothaman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manjithsingh de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thyagaraju geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Punati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pushkala is nu in balbezit. Tej rent richting de bal. Pushkala begaat een overtreding. Tej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amish met een snel genomen vrije trap. Bindusar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lads 43%, citizens 57%.
lads - citizens 1:0

57e minuut.
Sitipala probeert naar een medespeler te passen. Pushkala is nu in balbezit. Pushkala geeft de bal voor. Punati is nu in balbezit. Punati draait met de bal, schiet en ... Cansai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sitipala geeft een lange en hoge pass. Daar is Purushothaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punati is nu in balbezit. Punati haalt uit met een fantastische trap. Cansai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lads - citizens 1:1

65e minuut.
Vaninadh verovert de bal door een tackle van achteren. Tej is nu in balbezit. Tej passt de bal zonder na te denken. Mandar is nu in balbezit. Mandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lads - citizens 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lads 41%, citizens 59%.
lads - citizens 2:1