Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piyush FC Hapur Football Clyb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Dhrtiman passt de bal zonder na te denken. Sudarsan is nu in balbezit. Hyder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudarsan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramnarine wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:0

5e minuut.
Hyder is nu in balbezit. Sudarsan begaat een overtreding. Hyder raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thamma is nu in balbezit. Thamma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:1

16e minuut.
Gutala verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Vidyashankar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timin is nu in balbezit. Timin haalt uit met een fantastische trap. Vijayarangan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sudarsan de bal. Sudarsan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Dhrtiman geeft een lange en hoge pass. Aron probeert de bal met de borst te controleren. Aron geeft een hoge lob. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chandra rent richting de bal. Rudraraju verovert de bal door een tackle van achteren. Rudraraju speelt de bal door. Virendra speelt de bal door. Thamma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
Rudraraju verovert de bal door een tackle van achteren. Thamma rent richting de bal. Chandra verovert de bal door een tackle van achteren. Rudraraju verovert de bal door een tackle van achteren. Rudraraju haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:2

36e minuut.
Manandhar is nu in balbezit. Ramnarine onderschept slim de pass. Ramnarine probeert naar een medespeler te passen. Medapati geeft de bal voor. Sudarsan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hyder is nu in balbezit. Chandra onderschept slim de pass. Gutala begaat een overtreding. Chandra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chandra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 45%, Hapur Football Clyb 55%.
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:2

49e minuut.
Vidyashankar passt de bal met de wreef. Sudarsan rent richting de bal. Hyder begaat een overtreding. Hyder krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyder geeft een lange en hoge pass. Thamma rent richting de bal. Thamma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Timin onderschept slim de pass. Manandhar verovert de bal door een tackle van achteren. Manandhar geeft een hoge lob. Thamma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma schiet op doel. Sarwate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:3

65e minuut.
Anantram geeft de bal voor. Dhrtiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramnarine de bal. Thamma rent richting de bal. Thamma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Manandhar geeft de bal voor. Subram bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamma is nu in balbezit. Thamma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:4

70e minuut.
Dhrtiman passt de bal zonder na te denken. Thamma is nu in balbezit. Chandra rent richting de bal. Thamma verovert de bal door een tackle van achteren. Thamma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Manandhar met een sublieme pass. Tungesh is nu in balbezit. Thamma verovert de bal door een tackle van achteren. Thamma draait met de bal, schiet en ... Aron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 60%, Hapur Football Clyb 40%.
Piyush FC - Hapur Football Clyb 1:5