Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HighRangerZzz Kerala Blaster Football Club
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Rupesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagadeep verovert de bal door een tackle van achteren. Tamhane is nu in balbezit. Jagadeep verovert de bal door een tackle van achteren. Jagadeep schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rupesh geeft een hoge lob. Rukmini kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidyadhar de bal. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. Sashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 1:0

8e minuut.
Inworp. Manikkalingam met een snelle inworp. Rajiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajiv haalt uit met een fantastische trap. Dhiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 1:1

9e minuut.
Sudeva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul probeert naar een medespeler te passen. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 2:1

14e minuut.
Tapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapan passt de bal zonder na te denken. Jamaal is nu in balbezit. Vidyadhar onderschept slim de pass. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mukul passt de bal zonder na te denken. Sankaran rent richting de bal. Vidyadhar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. Sashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jaspitsingh speelt de bal door. Tapan rent richting de bal. Tapan probeert naar een medespeler te passen. Jagadeep is nu in balbezit. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 2:2

44e minuut.
Manikkalingam geeft de bal voor. Jamaal rent richting de bal. Vidyadhar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidyadhar schiet op doel. Sankaran probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 52%, Kerala Blaster Football Club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 2:2

48e minuut.
Neerja bereikt de bal nog maar net als eerste. Manikkalingam verovert de bal door een tackle van achteren. Manikkalingam probeert naar een medespeler te passen. Jagadeep is nu in balbezit. Jagadeep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyagarajan verovert de bal door een tackle van achteren. Thyagarajan passt de bal zonder na te denken. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 3:2

57e minuut.
Jamaal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thyagarajan met een snelle inworp. Rukmini rent richting de bal. Rukmini haalt uit met een fantastische trap. Sashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 4:2

70e minuut.
Thyagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapan passt de bal zonder na te denken. Jagadeep is nu in balbezit. Jagadeep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dhiri trapt de bal weg. Tapan kopt de bal weg. Daar is Rupesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagadeep rent richting de bal. Jagadeep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tirumalai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kothandaraman komt het veld opgelopen. Jamaal met de inworp. Jaspitsingh geeft de bal voor. Tamhane heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 50%, Kerala Blaster Football Club 50%.
HighRangerZzz - Kerala Blaster Football Club 4:2