Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N7R FC Paang FC
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 26.1
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bhupen is nu in balbezit. Bhupen geeft de bal voor. Jasveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasveer schiet op doel. Sadashiv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - Paang FC 1:0

17e minuut.
Sanjukta rent richting de bal. Priyanka verovert de bal door een tackle van achteren. Priyanka geeft de bal voor. Jasveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasveer draait met de bal, schiet en ... Sadashiv bokst de bal weg.

22e minuut.
Bhupen passt de bal met de wreef. Jasveer rent richting de bal. Diggavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasveer verovert de bal door een tackle van achteren. Jasveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - Paang FC 2:0

26e minuut.
Kumur geeft een hoge lob. Bhupen kopt de bal weg. Diggavi rent richting de bal. Diggavi speelt de bal door. Rantidev is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Subramanyan geeft de bal voor. Shafiqul bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafiqul speelt de bal door. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tummala trapt de bal weg van het doel. Diggavi met een sublieme pass. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 46%, Paang FC 54%.
N7R FC - Paang FC 2:0

49e minuut.
Nilu controleert de bal met de borst. Trisanu probeert naar een medespeler te passen. Jasveer is nu in balbezit. Jasveer schiet op doel. Sadashiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kosanam speelt de bal door. Bhupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisanu rent richting de bal. Trisanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tummala niet meer kan verder spelen. Yellepeddy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 54%, Paang FC 46%.
N7R FC - Paang FC 2:0