Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAZARETH borivili Youngsters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Mista controleert de bal met de borst. Kaikini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mista. Kaikini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phalgun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Subbarao speelt de bal door. Motala kan de bal niet met de borst controleren. Prajeet rent richting de bal. Motala bereikt de bal nog maar net als eerste. Motala schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NAZARETH - borivili Youngsters 0:1

36e minuut.
Kaikini heeft problemen om de bal te vangen. Mista onderschept slim de pass. Phalgun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phalgun krijgt een gele kaart. Mista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neelesh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Motala maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Prajeet haalt uit met een fantastische trap. Subbarao kopt de bal weg. Daar is Choudhari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motala is nu in balbezit. Motala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZARETH 53%, borivili Youngsters 47%.
NAZARETH - borivili Youngsters 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Clarke de bal. Rajaram onderschept slim de pass. Rajaram probeert naar een medespeler te passen. Shukla is nu in balbezit. Shukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NAZARETH - borivili Youngsters 1:1

61e minuut.
Subbarao geeft een lange en hoge pass. Phalgun heeft problemen om de bal te vangen. Phalgun passt de bal in één keer door. Rajaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajaram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prajeet rent richting de bal. Phalgun onderschept slim de pass. Phalgun geeft de bal voor. Shukla is nu in balbezit. Shukla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Phalgun kopt de bal weg. Shukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawli rent richting de bal. Shukla onderschept slim de pass. Shukla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Phalgun geeft een lange en hoge pass. Rajaram rent richting de bal. Rajaram speelt de bal door. Shukla is nu in balbezit. Shukla draait met de bal, schiet en ... Naueshwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Subbarao passt de bal met de wreef. Prajeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Motala rent richting de bal. Motala haalt uit met een fantastische trap. Choudhari probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZARETH - borivili Youngsters 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZARETH 45%, borivili Youngsters 55%.
NAZARETH - borivili Youngsters 1:2