Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bazz Fighting Hawks
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jandhyala is nu in balbezit. Sunther onderschept slim de pass. Sunther probeert naar een medespeler te passen. Pranay rent richting de bal. Pranay draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Fighting Hawks 1:0

5e minuut.
Ramaswamy passt de bal met de wreef. Tammana is nu in balbezit. Potluri verovert de bal door een tackle van achteren. Pranay is nu in balbezit. Pranay haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jandhyala rent richting de bal. Tammana rent richting de bal. Pranay onderschept slim de pass. Potluri is nu in balbezit. Potluri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Potluri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jandhyala de bal. Pranay rent richting de bal. Pranay draait met de bal, schiet en ... Chandrahas bokst de bal weg.

33e minuut.
Goli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goli schiet op doel. Klungelig pakt Sadaram de bal. Pravar is nu in balbezit. Pravar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ramaswamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaswamy speelt de bal door. Pranay heeft problemen om de bal te vangen. Pranay draait met de bal, schiet en ... Chandrahas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Fighting Hawks 2:0

45e minuut.
Pritam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranay onderschept slim de pass. Potluri is nu in balbezit. Potluri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Fighting Hawks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazz 44%, Fighting Hawks 56%.
bazz - Fighting Hawks 3:0

52e minuut.
Pravar passt de bal met de wreef. Goli is nu in balbezit. Surujnarine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pravar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Fighting Hawks 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Surujnarine de bal. Pravar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravar passt de bal zonder na te denken. Goli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sumit rent richting de bal. Sumit geeft de bal voor. Chandak is nu in balbezit. Pranay onderschept slim de pass. Pranay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Sunther de bal. Jandhyala rent richting de bal. Sumit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sumit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazz 43%, Fighting Hawks 57%.
bazz - Fighting Hawks 3:1