Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barçalona. Barcelona7788
433 new Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Shvetank met een sublieme pass. Chippada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu onderschept slim de pass. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Visala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 1:0

4e minuut.
Shvetank heeft problemen om de bal te vangen. Jagannath bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwamitra rent richting de bal. Jagannath is nu in balbezit. Jagannath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bhanu passt de bal zonder na te denken. Pandelescu rent richting de bal. Alexa speelt de bal door. Kavi rent richting de bal. Kavi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mandyam trapt de bal weg. Chinmay kopt de bal weg. Sandipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwamitra verovert de bal door een tackle van achteren. Vishwamitra haalt uit met een fantastische trap. Mandyam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jagannath rent richting de bal. Shvetank verovert de bal door een tackle van achteren. Shvetank passt de bal in één keer door. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pandelescu controleert de bal met de borst. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Chippada probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chinmay is nu in balbezit. Fortaleza onderschept slim de pass. Fortaleza met een sublieme pass. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 2:0

38e minuut.
Joshi is nu in balbezit. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kavi is nu in balbezit. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jagarlamudi verovert de bal door een tackle van achteren. Bhanu is nu in balbezit. Bhanu met een sublieme pass. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 3:0

45e minuut.
Bębenek met een sublieme pass. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu speelt de bal door. Kavi is nu in balbezit. Kavi haalt uit met een fantastische trap. Visala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 38%, Barcelona7788 62%.
FC Barçalona. - Barcelona7788 3:0

48e minuut.
Swarnkar met een sublieme pass. Shvetank is nu in balbezit. Shvetank probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Joshi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bhanu zal de hoekschop nemen. Visala bokst de bal weg.

58e minuut.
Pendharkar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandipan met een snelle inworp. Alexa rent richting de bal. Alexa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Visala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pendharkar geeft een hoge lob. Swarnkar kopt de bal weg. Jagannath bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwamitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwamitra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Visala trapt de bal weg. Shvetank kopt de bal weg. Daar is Pandelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Visala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 4:0

74e minuut.
Jagannath speelt de bal door. Vishwamitra rent richting de bal. Kavi rent richting de bal. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 5:0

84e minuut.
Daar is Chinmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavi rent richting de bal. Kavi schiet op doel. Tej heeft problemen om de bal te vangen. Visala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Barcelona7788 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 33%, Barcelona7788 67%.
FC Barçalona. - Barcelona7788 6:0