Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seanian Clube De Futbol Bayern Munich_1098
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Nagalingam de bal onder controle te krijgen. Prabodh rent richting de bal. Nagalingam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagalingam krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sameer probeert naar een medespeler te passen. Parthathy rent richting de bal. Parthathy passt de bal zonder na te denken. Sameer rent richting de bal. Sameer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Niral met de inworp. Shrisha rent richting de bal. Sitipala rent richting de bal. Shrisha onderschept slim de pass. Shrisha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seanian Clube De Futbol - Bayern Munich_1098 1:0

10e minuut.
Advani probeert naar een medespeler te passen. Sitipala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitipala geeft een lange en hoge pass. Pranav rent richting de bal. Pranav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Puliyur verovert de bal door een tackle van achteren. Puliyur geeft een lange en hoge pass. Ganapathiraman geeft een hoge lob. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shrisha is nu in balbezit. Sujeev verovert de bal door een tackle van achteren. Sujeev passt de bal in één keer door. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niral verovert de bal door een tackle van achteren. Niral geeft de bal voor. Prabodh kopt de bal weg. Pranav is nu in balbezit. Pranav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seanian Clube De Futbol 55%, Bayern Munich_1098 45%.
Seanian Clube De Futbol - Bayern Munich_1098 1:0

46e minuut.
Shrisha speelt de bal door. Prabodh is nu in balbezit. Met opzet legt Varganti zijn tegenspeler op de grond. Varganti krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Satyamurty passt de bal zonder na te denken. Daar is Varganti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prabodh is nu in balbezit. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seanian Clube De Futbol - Bayern Munich_1098 1:1

61e minuut.
Sitipala onderschept slim de pass. Sitipala passt de bal in één keer door. Prabodh rent richting de bal. Prabodh draait met de bal, schiet en ... Pratap werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Advani met een harde bal richting middenveld. Sujeev kopt de bal weg. Pranav is nu in balbezit. Prabodh rent richting de bal. Prabodh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Shrisha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitipala. Shrisha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Satyamurty zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niral rent richting de bal. Niral geeft een lange en hoge pass. Nuregesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seanian Clube De Futbol 55%, Bayern Munich_1098 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seanian Clube De Futbol - Bayern Munich_1098 1:1