Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borivili Youngsters Stoners FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Darpak met een sublieme pass. Klungelig pakt Nidheesh de bal. Prajeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajeet haalt uit met een fantastische trap. Ahsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarang rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borivili Youngsters - Stoners FC 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Sobha de bal. Inworp. Subbarao met de inworp. Prajeet is nu in balbezit. Prajeet passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Neelesh rent richting de bal. Udayan verovert de bal door een tackle van achteren. Udayan speelt de bal door. Datta rent richting de bal. Datta draait met de bal, schiet en ... Naueshwara bokst de bal weg.

42e minuut.
Datta probeert naar een medespeler te passen. Tarang met een sublieme pass. Neelesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Udayan onderschept slim de pass. Udayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
borivili Youngsters - Stoners FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borivili Youngsters 48%, Stoners FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
borivili Youngsters - Stoners FC 1:1

56e minuut.
Neelesh probeert de bal met de borst te controleren. Nidheesh onderschept slim de pass. Nidheesh speelt de bal door. Klungelig pakt Udayan de bal. Udayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal met de wreef. Prajeet met een sublieme pass. Motala is nu in balbezit. Motala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Neelesh is nu in balbezit. Nidheesh onderschept slim de pass. Nidheesh passt de bal in één keer door. Udayan is nu in balbezit. Udayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borivili Youngsters 59%, Stoners FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
borivili Youngsters - Stoners FC 1:1