Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAZARETH blackyellow
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kaikini speelt de bal door. Rajaram is nu in balbezit. Rajaram met een sublieme pass. Shukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rajaram speelt de bal door. Ramjee is nu in balbezit. Ramjee passt de bal met de wreef. Shukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Amra is nu in balbezit. Rajaram onderschept slim de pass. Rajaram passt de bal met de wreef. Shukla is nu in balbezit. Shukla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Paola rent richting de bal. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Renukunta is nu in balbezit. Renukunta schiet op doel. Darpak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Shukla verovert de bal door een tackle van achteren. Kakde rent richting de bal. Shukla onderschept slim de pass. Shukla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ramjee de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZARETH - blackyellow 1:0

32e minuut.
Kakde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shrinivas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZARETH 46%, blackyellow 54%.
NAZARETH - blackyellow 1:0

66e minuut.
Paola geeft een hoge lob. Inworp. Amra met een snelle inworp. Mousumi is nu in balbezit. Mousumi geeft een lange en hoge pass. Darpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Renukunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Renukunta is nu in balbezit. Renukunta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Choudhari de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZARETH 46%, blackyellow 54%.
NAZARETH - blackyellow 1:0