Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barçalona. bazz
433 new Tactiek 424
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 21.4
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal in één keer door. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bhanu is nu in balbezit. Bhanu geeft de bal voor. Alexa speelt de bal door. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Potluri met een sublieme pass. Pranay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek is nu in balbezit. Pranay onderschept slim de pass. Pranay haalt uit met een fantastische trap. Mandyam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pandelescu heeft problemen om de bal te vangen. D`Cruz speelt de bal door. Gorantla probeert naar een medespeler te passen. Bhanu rent richting de bal. Bhanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shvetank is nu in balbezit. Potluri onderschept slim de pass. Potluri probeert naar een medespeler te passen. Pranay rent richting de bal. Pranay draait met de bal, schiet en ... Mandyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
D`Cruz rent richting de bal. Pandelescu onderschept slim de pass. Alexa is nu in balbezit. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - bazz 1:0

41e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. Narayanaswamy kopt de bal weg. Jagarlamudi probeert de bal aan de voet te houden. Sunther rent richting de bal. Sunther schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 48%, bazz 52%.
FC Barçalona. - bazz 1:0

51e minuut.
Shvetank met een sublieme pass. Narayanaswamy rent richting de bal. Bhanu begaat een overtreding. Bhanu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Narayanaswamy probeert naar een medespeler te passen. Pranay bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshaw rent richting de bal. Pranay rent richting de bal. Pranay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shvetank is nu in balbezit. Ramaswamy verovert de bal door een tackle van achteren. Ramaswamy geeft de bal voor. Pranay rent richting de bal. Pranay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mandyam bokst de bal weg.

62e minuut.
Pranay is nu in balbezit. Potluri is nu in balbezit. Pranay met een sublieme pass. Potluri rent richting de bal. Potluri draait met de bal, schiet en ... Mandyam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Barçalona. - bazz 1:1

62e minuut.
Ferron komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ferron is nu in balbezit. Ferron probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu rent richting de bal. Alexa is nu in balbezit. Alexa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - bazz 2:1

70e minuut.
Umrigar passt de bal met de wreef. Narayanaswamy is nu in balbezit. Ferron met een sublieme pass. Klungelig pakt Kavi de bal. Kavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - bazz 3:1

74e minuut.
Alexa passt de bal met de wreef. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu passt de bal zonder na te denken. Kavi is nu in balbezit. Kavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ferron onderschept slim de pass. Fortaleza is nu in balbezit. Fortaleza met een sublieme pass. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Potluri verovert de bal door een tackle van achteren. Potluri passt de bal met de wreef. Sunther speelt de bal door. Pranay is nu in balbezit. Pranay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Surujnarine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fortaleza de bal. Fortaleza speelt de bal door. Kavi is nu in balbezit. Kavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 56%, bazz 44%.
FC Barçalona. - bazz 3:1