Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indian Arrows FC Seanian Clube De Futbol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Maya trapt de bal weg. Varganti kopt de bal weg. Parthathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthathy geeft een lange en hoge pass. Sameer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Varganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varganti. Varganti krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Komornicki heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki passt de bal zonder na te denken. Dhanesh rent richting de bal. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ulhas met de inworp. Sudeshna is nu in balbezit. Shrisha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shrisha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Thirumalai onderschept slim de pass. Thirumalai speelt de bal door. Rutujit probeert naar een medespeler te passen. Komornicki heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Varganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Varganti geeft een hoge lob. Sanigepalli heeft problemen om de bal te vangen. Sameer rent richting de bal. Sameer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sanigepalli kopt de bal weg. Inworp. Niral met een snelle inworp. Shrisha rent richting de bal. Shrisha geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasudev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sameer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian Arrows FC - Seanian Clube De Futbol 0:1

40e minuut.
Thirumalai rent richting de bal. Parthathy verovert de bal door een tackle van achteren. Parthathy probeert naar een medespeler te passen. Sameer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian Arrows FC 44%, Seanian Clube De Futbol 56%.
Indian Arrows FC - Seanian Clube De Futbol 0:1

53e minuut.
Saurabh is nu in balbezit. Saurabh passt de bal met de wreef. Nagalingam rent richting de bal. Devang verovert de bal door een tackle van achteren. Devang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Parthathy probeert naar een medespeler te passen. Shrisha heeft problemen om de bal te vangen. Shrisha passt de bal in één keer door. Sameer is nu in balbezit. Sameer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nagalingam is nu in balbezit. Devang verovert de bal door een tackle van achteren. Devang passt de bal in één keer door. Malik rent richting de bal. Malik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Thirumalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Puliyur bereikt de bal nog maar net als eerste. Puliyur passt de bal in één keer door. Sameer rent richting de bal. Sameer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian Arrows FC 44%, Seanian Clube De Futbol 56%.
Indian Arrows FC - Seanian Clube De Futbol 0:1