Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Munich_1098 Bjp
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Koppolu passt de bal met de wreef. Lakhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhani speelt de bal door. Prasadsingh rent richting de bal. Prasadsingh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prabodh passt de bal zonder na te denken. Mitali rent richting de bal. Mitali met een sublieme pass. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Devendra met een harde bal richting middenveld. Sitipala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surya. Surya krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Koppale rent richting de bal. Koppale geeft een lange en hoge pass. Amogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabodh onderschept slim de pass. Prabodh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mulla kopt de bal weg. Prabodh is nu in balbezit. Surya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surya krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Ibrebru kopt de bal weg. Sujeev controleert de bal met de borst. Sujeev passt de bal in één keer door. Pranav rent richting de bal. Pranav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yaksha is nu in balbezit. Pranav onderschept slim de pass. Ibrebru onderschept slim de pass. Mitali controleert de bal met de borst. Mitali geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sujeev heeft problemen om de bal te vangen. Prabodh is nu in balbezit. Prabodh passt de bal met de wreef. Prasadsingh is nu in balbezit. Prasadsingh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lakhani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siddharth bereikt de bal nog maar net als eerste. Siddharth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich_1098 58%, Bjp 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Munich_1098 - Bjp 0:0

48e minuut.
Prabodh is nu in balbezit. Prabodh passt de bal met de wreef. Vijayanath geeft de bal voor. Mitali is nu in balbezit. Mitali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ibrebru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mitali met de inworp. Pranav rent richting de bal. Pranav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ganapathiraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitali passt de bal zonder na te denken. Pranav rent richting de bal. Pranav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sitipala heeft problemen om de bal te vangen. Prabodh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujeev is nu in balbezit. Prabodh is nu in balbezit. Prabodh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich_1098 34%, Bjp 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Munich_1098 - Bjp 0:0