Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackyellow borivili Youngsters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Thogulva is nu in balbezit. Prajeet verovert de bal door een tackle van achteren. Prajeet probeert naar een medespeler te passen. Motala is nu in balbezit. Motala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Rekha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekha passt de bal zonder na te denken. Renukunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renukunta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackyellow - borivili Youngsters 1:0

17e minuut.
Kakde heeft problemen om de bal te vangen. Prajeet rent richting de bal. Kakde is nu in balbezit. Prajeet onderschept slim de pass. Prajeet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mukund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Arasaratnam bereikt de bal nog maar net als eerste. Motala verovert de bal door een tackle van achteren. Prajeet is nu in balbezit. Motala bereikt de bal nog maar net als eerste. Motala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prajeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Karunakaran rent richting de bal. Met opzet legt Prajeet zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prajeet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Cheran met de inworp. Neelesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelesh probeert naar een medespeler te passen. Motala is nu in balbezit. Motala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 67%, borivili Youngsters 33%.
blackyellow - borivili Youngsters 1:0

47e minuut.
Mista met een snelle inworp. Neelesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelesh geeft een lange en hoge pass. Subbarao rent richting de bal. Subbarao haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mukund bokst de bal weg.

64e minuut.
Cheran passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amra met een snelle inworp. Mousumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousumi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangameswar met een snelle inworp. Subbarao rent richting de bal. Subbarao geeft een hoge lob. Neelesh kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Neelesh rent richting de bal. Neelesh passt de bal met de wreef. Kakde probeert de bal aan de voet te houden. Renukunta is nu in balbezit. Renukunta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva passt de bal zonder na te denken. Renukunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renukunta haalt uit met een fantastische trap. Naueshwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blackyellow - borivili Youngsters 2:0

87e minuut.
Motala onderschept slim de pass. Karunakaran probeert naar een medespeler te passen. Kakde is nu in balbezit. Motala onderschept slim de pass. Motala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 41%, borivili Youngsters 59%.
blackyellow - borivili Youngsters 2:0