Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bazz Barcelona7788
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Nizami onderschept slim de pass. Pranay is nu in balbezit. Nizami begaat een overtreding. Nizami krijgt een gele kaart. Pranay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Nizami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendharkar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pendharkar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nizami rent richting de bal. Potluri verovert de bal door een tackle van achteren. Potluri passt de bal met de wreef. Pranay is nu in balbezit. Pranay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ramaswamy met een snelle inworp. Potluri is nu in balbezit. Potluri passt de bal zonder na te denken. Narayanaswamy rent richting de bal. Narayanaswamy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Potluri met een sublieme pass. Joshi rent richting de bal. Pranay onderschept slim de pass. Pranay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Barcelona7788 1:0

40e minuut.
Chippada geeft een hoge lob. Jagannath bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannath haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vishwamitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishwamitra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Surujnarine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagannath rent richting de bal. Jagannath schiet op doel. Gundugollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazz 43%, Barcelona7788 57%.
bazz - Barcelona7788 1:0

55e minuut.
Pranay schiet op doel. Tej kopt de bal weg. Klungelig pakt Narayanaswamy de bal. Potluri rent richting de bal. Potluri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Barcelona7788 2:0

71e minuut.
Ramaswamy rent richting de bal. Ramaswamy geeft een hoge lob. Pranay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranay draait met de bal, schiet en ... Visala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Barcelona7788 3:0

83e minuut.
Chippada is nu in balbezit. Narayanaswamy verovert de bal door een tackle van achteren. Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Umrigar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umrigar passt de bal in één keer door. Jagannath speelt de bal door. Vishwamitra is nu in balbezit. Vishwamitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bazz - Barcelona7788 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bazz 37%, Barcelona7788 63%.
bazz - Barcelona7788 3:1