Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fighting Hawks FC Barçalona.
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Goli heeft problemen om de bal te vangen. Pandelescu rent richting de bal. Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pravar speelt de bal door. Thangaraj rent richting de bal. Thangaraj met een sublieme pass. Pravar rent richting de bal. Pravar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sandipan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shankwalkar met de inworp. Pravar rent richting de bal. Pravar draait met de bal, schiet en ... Mandyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mandyam trapt de bal weg. Shvetank rent richting de bal. Fortaleza probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sadaram probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kavi de bal onder controle te krijgen. Shvetank probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Mandyam trapt de bal weg. Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal met de wreef. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fighting Hawks 44%, FC Barçalona. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fighting Hawks - FC Barçalona. 0:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sudevi komt het veld opgelopen. Mani komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Shvetank rent richting de bal. Shvetank speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bhanu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferron komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sandipan geeft een hoge lob. Pritam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferron is nu in balbezit. Ferron draait met de bal, schiet en ... Chandrahas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - FC Barçalona. 0:1

65e minuut.
Inworp. Sivaramakrishnan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sudevi passt de bal in één keer door. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa passt de bal in één keer door. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sudevi is nu in balbezit. Sivaramakrishnan is nu in balbezit. Sivaramakrishnan probeert naar een medespeler te passen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Shvetank rent richting de bal. Shvetank geeft een lange en hoge pass. Ferron is nu in balbezit. Ferron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - FC Barçalona. 0:2

79e minuut.
Sandipan geeft een hoge lob. Inworp. Shankwalkar met de inworp. Pravar rent richting de bal. Pravar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ferron verovert de bal door een tackle van achteren. Ferron probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - FC Barçalona. 0:3

87e minuut.
Chandak rent richting de bal. Chandak geeft de bal voor. Sivaramakrishnan kopt de bal weg. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fighting Hawks 69%, FC Barçalona. 31%.
Fighting Hawks - FC Barçalona. 0:3