Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackyellow Indian Arrows FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Amra geeft de bal voor. Mousumi rent richting de bal. Mousumi passt de bal zonder na te denken. Daar is Thogulva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thogulva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rutujit met de inworp. Saurabh met een sublieme pass. Malik is nu in balbezit. Malik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blackyellow - Indian Arrows FC 0:1

17e minuut.
Kakde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devang onderschept slim de pass. Devang draait met de bal, schiet en ... Mukund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mousumi geeft een hoge lob. Maya kopt de bal weg. Sudeshna heeft problemen om de bal te vangen. Renukunta is nu in balbezit. Renukunta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 52%, Indian Arrows FC 48%.
blackyellow - Indian Arrows FC 0:1

65e minuut.
Sanigepalli rent richting de bal. Renukunta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanigepalli raakt geblesseerd tijdens het duel. Saurabh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thirumalai kopt de bal weg. Mukund bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Devang bereikt de bal nog maar net als eerste. Devang geeft de bal voor. Thirumalai is nu in balbezit. Thirumalai schiet op doel. Daar is Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Saurabh passt de bal in één keer door. Malik rent richting de bal. Ramjee rent richting de bal. Malik onderschept slim de pass. Malik draait met de bal, schiet en ... Mukund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
blackyellow - Indian Arrows FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 62%, Indian Arrows FC 38%.
blackyellow - Indian Arrows FC 0:2