Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords FC Kaizen FC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Haresh passt de bal in één keer door. Sadhwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadhwani haalt uit met een fantastische trap. Ram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Kaizen FC 1:0

9e minuut.
Daar is Sadhwani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ram rent richting de bal. Raghavendra is nu in balbezit. Ram onderschept slim de pass. Ram schiet op doel. Durjaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sai passt de bal in één keer door. Kedarnath rent richting de bal. Renuka geeft een hoge lob. Trusha is nu in balbezit. Trusha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Gadde rent richting de bal. Ramamuthe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramamuthe krijgt een gele kaart. Gadde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kedarnath met een snel genomen vrije trap. Daar is Supriya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ram rent richting de bal. Ram draait met de bal, schiet en ... Durjaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sadhwani is nu in balbezit. Sadhwani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Kaizen FC 2:0

25e minuut.
Chandramouleeswaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadhwani verovert de bal door een tackle van achteren. Sadhwani draait met de bal, schiet en ... Raghavendra probeert de bal aan de voet te houden. Durjaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Kaizen FC 3:0

33e minuut.
Chittaswarup is nu in balbezit. Kommana onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sruthi. Sruthi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vishwas speelt de bal door. Trusha kopt de bal weg. Kedarnath heeft problemen om de bal te vangen. Kommana is nu in balbezit. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai geeft een lange en hoge pass. Ram rent richting de bal. Ram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Kaizen FC 4:0

44e minuut.
Yeluri passt de bal met de wreef. Kedarnath met een sublieme pass. Supriya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 44%, Kaizen FC 56%.
Lords FC - Kaizen FC 4:0

52e minuut.
Trusha heeft problemen om de bal te vangen. Chittaswarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusha verovert de bal door een tackle van achteren. Kommana is nu in balbezit. Kommana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sadhwani is nu in balbezit. Mangeshkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangeshkar probeert naar een medespeler te passen. Ram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chittaswarup heeft problemen om de bal te vangen. Chittaswarup geeft een lange en hoge pass. Chandramouleeswaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadde verovert de bal door een tackle van achteren. Gadde geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chandramouleeswaran is nu in balbezit. Sadhwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadhwani passt de bal met de wreef. Ram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 39%, Kaizen FC 61%.
Lords FC - Kaizen FC 4:0