Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune Donkeys punjab
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Surti passt de bal zonder na te denken. Sara rent richting de bal. Saloni is nu in balbezit. Sara rent richting de bal. Sara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Taranjithsingh rent richting de bal. Saloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taranjithsingh raakt geblesseerd tijdens het duel. Taranjithsingh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Priyavardhan rent richting de bal. Manna onderschept slim de pass. Manna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Surti speelt de bal door. Sriram is nu in balbezit. Sriram probeert naar een medespeler te passen. Neela bereikt de bal nog maar net als eerste. Neela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manna rent richting de bal. Manna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune Donkeys - punjab 0:1

35e minuut.
Sriram geeft de bal voor. Haryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haryadi passt de bal zonder na te denken. Manna rent richting de bal. Manna draait met de bal, schiet en ... Brijesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune Donkeys - punjab 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune Donkeys 45%, punjab 55%.
Pune Donkeys - punjab 0:2

50e minuut.
Saloni kopt de bal weg. Ramprakash is nu in balbezit. Sara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sara krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Neela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surti is nu in balbezit. Surti passt de bal met de wreef. Sara rent richting de bal. Sara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Nagpal bereikt de bal nog maar net als eerste. Surti bereikt de bal nog maar net als eerste. Surti geeft een lange en hoge pass. Sidhu rent richting de bal. Sidhu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chengelpet met een harde bal richting middenveld. Neela rent richting de bal. Santanu begaat een overtreding. Santanu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gupta rent richting de bal. Gupta geeft een lange en hoge pass. Daar is Priyavardhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manna rent richting de bal. Manna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune Donkeys - punjab 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune Donkeys 35%, punjab 65%.
Pune Donkeys - punjab 0:3