Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords FC rcb14
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Haresh is nu in balbezit. Girilal onderschept slim de pass. Girilal speelt de bal door. Srivaths is nu in balbezit. Srivaths draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ujjaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittaswarup is nu in balbezit. Ujjaval verovert de bal door een tackle van achteren. Ujjaval schiet op doel. Vishwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - rcb14 0:1

7e minuut.
Daar is Moorthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadde verovert de bal door een tackle van achteren. Gadde passt de bal met de wreef. Sadhwani rent richting de bal. Sadhwani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sadhwani verovert de bal door een tackle van achteren. Mohit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadhwani onderschept slim de pass. Ram rent richting de bal. Ram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords FC - rcb14 1:1

27e minuut.
Moorthy is nu in balbezit. Sadhwani verovert de bal door een tackle van achteren. Sadhwani met een sublieme pass. Ram rent richting de bal. Ram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lecamwasam trapt de bal weg van het doel. Ujjaval speelt de bal door. Klungelig pakt Sai de bal. Srivaths is nu in balbezit. Srivaths draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rujul met een sublieme pass. Chittaswarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittaswarup speelt de bal door. Srivaths rent richting de bal. Srivaths draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ujjaval verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujjaval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sruthi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sruthi kan niet meer verder spelen. Surendra komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Datta rent richting de bal. Ujjaval verovert de bal door een tackle van achteren. Surendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ujjaval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rujul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Surendra geeft een hoge lob. Inworp. Girilal met een snelle inworp. Ujjaval rent richting de bal. Ujjaval geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 44%, rcb14 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lords FC - rcb14 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorthy met de inworp. Manoranjan heeft problemen om de bal te vangen. Sadhwani verovert de bal door een tackle van achteren. Sadhwani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Girilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Girilal probeert naar een medespeler te passen. Kedarnath is nu in balbezit. Srivaths onderschept slim de pass. Srivaths draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vishwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vishwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Vishwas trapt de bal weg. Sadhwani kopt de bal weg. Mohit heeft problemen om de bal te vangen. Ram is nu in balbezit. Ram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gadde passt de bal zonder na te denken. Sadhwani is nu in balbezit. Mohit rent richting de bal. Sadhwani onderschept slim de pass. Sadhwani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ram rent richting de bal. Ram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - rcb14 2:1

82e minuut.
Srivaths schiet op doel. Chittaranjan controleert de bal met de borst. Surendra rent richting de bal. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mohit rent richting de bal. Mohit geeft een hoge lob. Srivaths is nu in balbezit. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vishwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 48%, rcb14 52%.
Lords FC - rcb14 2:1