Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algaria FC ANKit
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Neelkanth passt de bal met de wreef. Sunther rent richting de bal. Sunther passt de bal in één keer door. Srivaths rent richting de bal. Srivaths draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sunther bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - ANKit 1:0

30e minuut.
Chandar met een sublieme pass. Ravikanth is nu in balbezit. Srivaths maakt een afschuwelijke overtreding. Srivaths krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ravikanth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravikanth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giriraj kopt de bal weg. Lolaksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Phutika verovert de bal door een tackle van achteren. Phutika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algaria FC - ANKit 1:1

35e minuut.
Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polamreddy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fırtına. Fırtına krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Manoranjan probeert de bal aan de voet te houden. Sunther rent richting de bal. Manoranjan begaat een overtreding. Sunther raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sunther kan niet meer verder spelen. Rachna komt het veld opgelopen. Nityasundar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manoj probeert de bal met de borst te controleren. Srivaths rent richting de bal. Srivaths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - ANKit 2:1

44e minuut.
Phutika bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar verovert de bal door een tackle van achteren. Nityasundar met een sublieme pass. Rachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachna schiet op doel. Kedarnath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 45%, ANKit 55%.
Algaria FC - ANKit 2:1

46e minuut.
Sthanumurthy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ravikanth is nu in balbezit. Rachna begaat een overtreding. Ravikanth raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravikanth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pushkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cherukuri is nu in balbezit. Cherukuri geeft de bal voor. Sthanumurthy met een sublieme pass. Srivaths is nu in balbezit. Srivaths schiet op doel. Kedarnath bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - ANKit 3:1

61e minuut.
Manoranjan is nu in balbezit. Manoranjan probeert naar een medespeler te passen. Giriraj rent richting de bal. Pushkala verovert de bal door een tackle van achteren. Pushkala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Srivaths rent richting de bal. Sthanumurthy probeert naar een medespeler te passen. Mondal is nu in balbezit. Mondal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - ANKit 4:1

72e minuut.
Daar is Pushkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandar rent richting de bal. Mondal verovert de bal door een tackle van achteren. Mondal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sowrirajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowrirajan geeft een lange en hoge pass. Sthanumurthy probeert naar een medespeler te passen. Mondal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mondal rent richting de bal. Manoranjan rent richting de bal. Mondal verovert de bal door een tackle van achteren. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Murty geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dasari met de inworp. Phutika rent richting de bal. Phutika geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 43%, ANKit 57%.
Algaria FC - ANKit 4:1