Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nilmadari FC Kaizen FC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Durjaya met een sublieme pass. Nuguru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Supriya de bal onder controle te krijgen. Shreerang rent richting de bal. Shreerang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Raghavendra de bal. Suryanarayama rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Supriya is nu in balbezit. Nuguru onderschept slim de pass. Nuguru met een sublieme pass. Shreerang is nu in balbezit. Shreerang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Virochan is nu in balbezit. Battacharjee onderschept slim de pass. Battacharjee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guramurthy de bal. Guramurthy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tatavarti onderschept slim de pass. Tatavarti geeft de bal voor. Dinkerrai probeert naar een medespeler te passen. Suryanarayama is nu in balbezit. Suryanarayama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dinkerrai is nu in balbezit. Dinkerrai passt de bal in één keer door. Shreerang is nu in balbezit. Shreerang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suryanarayama de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nuguru heeft problemen om de bal te vangen. Dinkerrai rent richting de bal. Battacharjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Battacharjee draait met de bal, schiet en ... Tatavarti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nilmadari FC - Kaizen FC 0:1

32e minuut.
Suryanarayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreerang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramamuthe is nu in balbezit. Suryanarayama verovert de bal door een tackle van achteren. Suryanarayama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ramamuthe met een sublieme pass. Renuka rent richting de bal. Renuka geeft een lange en hoge pass. Trusha rent richting de bal. Trusha haalt uit met een fantastische trap. Pennathur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nilmadari FC 50%, Kaizen FC 50%.
Nilmadari FC - Kaizen FC 0:1

56e minuut.
Ramamuthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreerang onderschept slim de pass. Shreerang passt de bal in één keer door. Suryanarayama is nu in balbezit. Suryanarayama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Nuguru de bal. Guramurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramurthy speelt de bal door. Battacharjee rent richting de bal. Battacharjee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Nuguru probeert de bal aan de voet te houden. Guramurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramurthy geeft een hoge lob. Trusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nilmadari FC 37%, Kaizen FC 63%.
Nilmadari FC - Kaizen FC 0:1